torsdag 27 januari 2011

HÄR KOMMER LITE VERKSTAD

Chefens man har läst bloggen. De är inte gifta men jag säger man ändå. (Känns konstigt att säga pojkvän om någon som är fyrtio och har två barn. Dessutom är han manlig). Fick intrycket att han tycker det är för mycket snack och för lite byggande för att vara en snickarblogg. Jag förstår vad han menar, inte helt taget ur luften.


Gör man något ska man dock göra det ordentligt. Var sak tar sin tid. Tex att måla MDF-delarna fyra gånger var. Som P&L skulle sagt, bullarna måste jäsa klart även om ugnen är varm.  Behövde justera några hyllplan. Klockan var redan nio. Frances somnade åtta. Det finns ingen dörr mellan köket och rummet. På en given signal gick Ida in till Frances och höll för hennes öron vid varje sågning. Det funkade. 


Ringde på hos grannen under. Han var snäll. Det var inga problem. Han hade förstått att vi höll på med något men störde sig inte på det. 
De vertikala hyllorna är sneda för de sitter inte fast ännu. Spacklade igen de försänkta skruvarna på nedre listen. Ska sandpappras och målas osynliga.

1 kommentar:

  1. Jag undrar om ni inte har valt en för tunn MDF...

    JC

    SvaraRadera