tisdag 29 mars 2011

VI HAR INTE STANNAT, DET HAR BARA KOMMIT SAKER I VÄGEN

Kära P&L...

Det har varit mycket sista tiden. Både för mig och Ida. Tiden har inte räckt till. Bygget har bort-prioriterats.

Det hade varit korkat om Ida hade fokuserat på Frances lekrum istället för den utbildning som ni investerat massor av pengar i. Det håller ni säkert med om. 


Eftersom vi har tagit en kortare paus från byggandet har jag alltså inte kunnat berätta om några spännande framsteg på området. Därav utvecklingen från redovisande bygg-blogg till esoteriskt nonsens.

Slog upp ordet esoteriskt 2005 i samband med en artikel om Johnny Cash i Dagens Nyheter. Johnny log sitt esoteriska leende stod det. Ganska användbart.


Tanken har (såklart ofta) slagit mig, att om jag hade haft två barn nu, hade de antagligen ätit upp 85% av min fritid. Jag hade fått försaka det mesta som jag tycker är roligt att göra efter jobbet. 


Det är bekvämt att jag, som det är nu, kan välja när jag vill vara med eller utan ett barn.


Bara så ni ska känna er lugna, det går ingen nöd på Frances och Ida. Det är ofärdigt och aningen rörigt, men trivsamt på Bondegatan!


Förra vecka fick vi upp skrivbordet. Det blev mycket, mycket bra. Frances satt tyst i två timmar och ritade.
Har också varit hos glasmästaren och hämtat ut badrums-hyllorna. Göran ville bjuda på en bild denna gång. Han rökte. Jag tänkte, vilken fin bild.


Han släckte och började sms:a istället. Jag hade gjort likadant.


En kille från Katarina El kom och fixade vår "att-göra-el-lista". Katarina El är bra. Var ofta hos dem under de fem Model 70 åren.  

Nu finns det alltså belysning över diskbänken, fem fler kontakter, fungerande spotlights i badrummet, lampa i klädgarderoben och uttag för taklampa i Frances rum.

Räkningen är på väg till er enligt Ida. Glöm inte att vi bestämt att elen ligger utanför vår budget.


Edisons första glödlampa från 1879 och en modern och Thomas själv.


1 kommentar:

  1. Vilken bra bra bra blogg, nu följer jag den och bara så du vet är det den ända jag följer.
    /Lina aka följaren

    SvaraRadera