måndag 7 mars 2011

GE MIG DOM DÄR BENEN. NU!

Gick till Wirströms och köpte en ny centrumborr. Nu 25 mm i diameter. 84 kronor. Eftersom vi inte fick lämna tillbaka den som var för stor kan man säga att den här kostade våra finansiärer hela 168 kr.


Nu blev det dock andra visor. Ida filade lite på rundstavarnas båda ändar. Trälim i hålet och sedan några slag med hammaren. Sedan satt de som sten. (Måste köpa gummiklubba. Har saknat det vid flera tillfällen).


Medan limmet torkade satt vi på varsin ände av stegen (när den låg ner på högkant, som på bilden nedan) och sandpapprade ner sid-plankornas vassa kanter. Det blev enorm skillnad att hålla i stegen efter det. 


Pinnig stege och pinniga ben (jag är sjukt avundssjuk). Gick upp på övervåningen och spacklade igen små springor och satte fast plexiglaset famför runda fönstret. Ida målade och målade och målade. 


Satte dit plexiglasskivan med "spegelglas-fästen". Det är fästen med små fjädrar som gör att glaset enkelt kan lyftas av genom att skjuta det en halv cm uppåt. Bra eftersom man vill kunna använda fönstret som boll-inkast eller att hissa ner saker från.


Ja det stämmer. Jag är läskig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar